New Crew arrived

Dawnbreaker
Lars Alfredson
Sun 10 Feb 2013 23:54
CPos 17:29.5S 149:51.16W
Moorea

Den nya besättningen bestående av Conny och Anders anlände kl 08 på morgonen den 6'e till Tahiti efter en 30-timmars flygning.
Igår kom vi till Moorea efter att ha legat i Papeete på Tahiti i flera dagar och väntat på ett nytt storsegel. När vi återigen fick ett framflyttat datum för när det skulle vara färdigt bestämde vi oss för att lossa förtöjningarna och segla till grannön Moorea. Här har vi idag snorklat med Stingrockor på c:a 1 meter, Revhaj på upp till 1,5 meter, en massa småfisk och till och med en stor Murena som kikade ut från sin håla. Helt fantastisk upplevelse. Vädret är just nu varmt o soligt med 35 grader i skuggan o 29 i vattnet. Mat o dryck är som vanligt kanon, mycket beroende på Fred o Grete som har lång erfarenhet av sådant inom hotell o restaurang. Vi har det bra här i paradiset. Bilder kommer när vi får tillgång till internet.
/Anders

In English:
The new crew, Conny and Anders from Sweden arrived 8 am on the 6th to Tahiti afetr a 30 hour trip.
Yesterday we sailed to Moorea after waiting in Papeete for several days on the new mainsail. When the delivery again was moved forward for a few days we decided to leave and sail to Moorea, 20 NM away.
Today we have we have been snorkeling with Sting Rays and Reef Sharks. We also saw lots of reef fish and a big
Moray Eel that came out of its hide out. A fantastic experience. The weather is warm and sunny, 35 degrees in the shade and 29 in the water. The food on board is as usual excellent, thanks to Fred and Grete with their long experience in catering. We have a good time here in "Paradise". Pictures will follow when we find internet.
/Anders