Sena Garibaldi

Dawnbreaker
Lars Alfredson
Thu 9 Feb 2012 01:51
Pos 54:50.960S 69:58.876W 11pm Wednesday 8/2


Hej !

Regn hela natten. Dagen som vi ska vidare på vår stig upp för berget. När vi kommer ut slutar regnet. Vi tar oss upp. fin utsikt. Ner var inte lika lätt. Lars satte sig på rumpan likaså Thomas. Tvättade av sig i en bäck när vi kom ner. Svettiga efter denna tur blir det dusch på akterdäck. Vi seglar iväg till en ny fjord. Det har inte hänt så mycket mer som kan vara intresse. Klockan är nu 22.40. Mörkt ute. Kastvindar kommer rusande ner från bergen.

Urban

tonton news

very light day today ... the boys climbed the rocks while tonton climbed on board of the 100ft German Frers superyacht, for double nexpresso and muffins. After traditional photoshoot with Mina 2 -- late comer to Sena Pia today -- we moved to Sena Garibaldi home of the Picos Azules glacier in search for whales (mink and humpback spotted) and nesting Condors - still to be seen.

No major incident on board today .. straight junk food day with homemade burgers for lunch and homemade pizza for dinner. No report on PETER AGAIN today, except he finally took a shower.

sleep well

tonton