Falmouth

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 1 Jul 2007 19:32
Date: 01-07-07     Time: 18:30 UTC      Position: 50:09.24N  005:03:92W   Name: Falmouth 

Click here for English version;

Vi spiste en siste middag sammen med Reidar og Thorstein i går kveld - siden vi var i England måtte det være noe typisk engelsk, og vi valgte da indisk som er noe av det mest engelsk man finner. Det regnet og vi ble ganske så våte på veien til restauranten med de hadde klarnet betraktelig da vi kom ut igjen. Regnet gikk over til byger og til slutt opphold (eller er det bare uvanlig lenge til neste byge?) i dag - som ble en hektisk dag. Først skulle Reidar og Thorstein pakke og komme seg til jernbanestasjonen, innen en halv time av deres avreise kom Andy, Kim og Sophie på besøk. Andy er en gammel studiekamerat av Nigel - det var faren hans som besøkte oss på Azorene (se blog fra 11/6). Det ble en ny tur til det maritime museet med dem der vi også fikk seile radiostyrte seilbåter. Da de dro for å kjøre tilbake til London, traff vi Fred, Anne Grethe, Ingrid og Alex fra henholdsvis "Dream Catcher" og "Seven" for kaffe. Men nå regner det igjen - og vi skal treffe de samme fire til en øl på puben senere i kveld så det blir nok en fuktig tur på byen.
 
Lunch med Andy, Kim og Sophie.
Lunch with Andy, Kim and Sophie.

English version

We went out for our last dinner together with our crew Reidar and Thorstein last night. We wanted something typically English to mark the occasion and made the obvious choice of an Indian restaurant - about the most English one can find. It chucked it down on the way to the restaurant and we were all a bit wet on arrival. The rain gave way to showers today and finally they stopped completely - or just had a particularly dry spell between the last one and the next one which arrived just now. After getting Reidar and Thorstein packed off to the railway station, we met up with Andy, Kim and Sophie who dropped by to visit us. Andy is a friend and flat mate of Nigel from the years at university - it was his father who we met up with in the Azores (see blog from 11/6). After a new trip round the maritime museum, this time also sailing a radio controlled sail boat, we had a good lunch at the restaurant "5º West", then said good bye to them before having afternoon coffee with Fred, Anne Grethe, Ingrid and Alex from "Dream Catcher" and "Seven". We will meet up with the same four for a drink later this evening.