Rodney Bay - a birthday on the beach.

Nano's blog.
Nigel Anderson
Wed 7 Feb 2007 22:21
Date: 07-02-07     Time: 22:00 UTC      Position: 14:04.567N  060:56.945W   Name: Rodney Bay Marina

Click here for English version;

I dag var det Rønnaugs bursdag og det ble feiret med en lang frokost etterfulgt av presangåpning (se dagens bilde). Hun fikk tre gaver, men det kom også mange SMS'er og telefoner fra familien hjemme. Hyggelig var det også å få en SMS fra våre venner i Porsgrunn Ingrid og Miles som fortalte at de hadde fått en datter tidligere på dagen. Vi er faddere til deres eldste datter Hannah og nå lett kan huske bursdagen også til Lilly Fiona!
 
Været har vært varmt i dag og uten regnbyger. Formiddagen brukte vi ombord til avislesing, internett osv etterfulgt av ekte fransk sjampanje som vi har hatt med oss hele veien fra Las Palmas med denne dagen i tankene. Etterpå tok vi en taxi til stranda og kjølte oss i sjøen, solte oss og leste - vanlige strand aktiviteter. Nå er vi nydusjet og skal ha vår faste "sundowner" før vi går ut for å spise middag  - både til å feire bursdagen og som siste middag sammen med Molly og Keith som flyr hjem til England i morgen.
 
Bursdagsbarnet - bare mye pakker men blid of fornøyd.
The birthday child with only soft packages but happy with that.

English version

Today was Rønnaug's birthday which we celebrated with a leisurely breakfast, then she opened her presents (see today's picture). She got three presents but many others sent SMS-greetings or phoned. We also got an SMS from our friends Miles and Ingrid to tell us that their second daughter was born earlier in the day - we are Godparents to their first daughter Hannah and will now easily remember the birthday of Lilly Fiona!
 
The weather today has been warmer than usual with no rain showers. The morning was spent on board - in the shade mostly - reading today's paper, surfing on the net, reading etc. After mid-day champagne - which we have carried with us all the way from Las Palmas, and a light lunch, we took a taxi over to the beach where we swam, sunned ourselves, read and did the usual nothing which beach life entails. Now we are newly showered and are soon ready for sundowners then dinner out - both to mark Rønnaug's birthday and that this is the last evening with Molly and Keith as their plane goes to England tomorrow.