Bermuda - Hamilton

Nano's blog.
Nigel Anderson
Wed 16 May 2007 22:58
Date: 16-05-07     Time: 22:00 UTC      Position: 32:22.78N  064:40.43W   Name: Bermuda 

Click here for English version;

Det ble en del båter som reiste i dag - iallfall et par av danskene. Ellers har jeg ikke full oversikt ennå. Vi tre gjenværende norske båter - Nano, Seven og Anna - reiste inn til hovedstaden Hamilton i dag - det stod en del ting på de forskjellige båtenes handlelister som gjorde at alle hadde lyst å være med på turen. Dagen begynte litt kjølig og overskyet, men da vi kom til Hamilton var det varmt og deilig - og alle angret på at vi gikk i langbukser. Man får tak i det meste man trenger i Hamilton - unntatt noen av tingene som Seven var på jakt etter. Vi kopierte reiseruten fra vårt siste besøk - bussen inn til byen og hurtigbåten hjem igjen. Nå står 17 mai for døra - vi må rydde litt til felles frokost for de andre norske båtene i morgen. Dagens bilde: Rønnaug på toppen av Bermudas høyeste fyr.
 

English version

A fair number of boats left this morning, though I haven't yet seen got an overview of who is left - apart from the three Norwegian flagged boats - Nano, Anna and Seven. We all decided to go to Hamilton, the capital of Bermuda today. The weather started a little cool, but when we got to Hamilton it was sunny and warm - we all regretted having long trousers on. All the boats had a few things on their shopping lists which needed a bigger place than St. George to find them. Actually Hamilton really is very good for shops - a great chandlery, huge general hardware shop and several computer shops. One can get most things one needs. We copied the travel plan of our last visit and took the bus there and the express ferry back. Tomorrow is 17th of May - the Norwegian national day, so there is a little preparation to do as we are having the other Norwegian boats over for breakfast. Today's picture is of Rønnaug at the top of a lighthouse.