Sun shine in Horta

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sat 9 Jun 2007 19:51
Date: 09-06-07     Time: 19:00 UTC      Position: 38:31.76N  028:37.45W   Name: Horta, Azores 

Click here for English version;

Endelig en dag med sol og varme - vi kunne gå i shorts! Samme fine været hjemme i Norge forstår vi fra avisene. Vi har vært på land mesteparten av dagen og sett oss grundig rundt byen Horta. Vi traff etter avtale faren til en av Nigels studiekamerater fra Sheffield som er på ferie her, tok en øl sammen med ham på Peters Sport Cafe, og så på museet i overetasjen med "skrimshaw" - flotte dekorerte hvaltenner og bein. Vi har også sagt adjø til "Hvorfor Ikke" som reiser i morgen. Litt dårlig tid til bloggen siden vi skal på avskjedsmiddag med Dream Catcher som også reiser i morgen. Dagens bilde fra skrimshaw-museet.
 

English version

Finally a day of sun and warmth - we could wander round Horta in shorts. We have been ashore for most of the day seeing the sights of Horta. We met up with the father of one of Nigel's friends from the days at Sheffield University and had a beer together with him at Peter's Sport Cafe, then went to the museum of Skrimshaw above the pub. This is fascinating artwork etched or carved on the teeth or bone of whales - done by the whalers in their spare time many years ago. We have also been to say goodbye to "Hvorfor Ikke" who are leaving tomorrow - and I am pressed for time today as we are also going out for a goodbye dinner with "Dream Catcher" who are also sailing for England tomorrow. Today's picture is from the Skrimshaw museum.