Lanzarote

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sat 4 Nov 2006 17:34
Date: 04-11-06     Time: 17:30 UTC      Position: 28:51.40N  13:48.90W   Name: Playa Blanca 

Click here for English version;

Etter to dager med leiebil og mye farting rundt omkring var det deilig med en heller dorsk dag i båten. Det er alltid noen småting å gjøre, og like ofte alltid gode unnskyldninger for å utsette dem. En tur til vaskeriet fylte mye av formiddagen - og hver gang vi går forbi en matbutikk på vei tilbake til båten handler vi litt for turen. På lørdager er det market her i havnen, men det var mest "juggel" på utstilling, men Rønnaug fant en salgsbod for Lanzarotes beste vin (som ikke selges i butikkene - kun i resturanter) og kjøpte 2 flasker som vi tar med oss til Karibia. Det var godt og varmt midt på dagen da Fred og jeg holdte på med å montere radaren på Dream Catcher og det var godt å dra til svømmebassenget etterpå for å kjøle seg litt. Rønnaug har pakket julegaver og lest mange blader som hun har byttet til seg fra de andre norske båtene. Jeg har ordnet med trådløst internett i dag, og kan dermed legge ved flere bilder enn vanlig. Det første er av en grønn innsjø som vi kjørte til i går. Det andre er fra hageanlegget til César Manrique, og det tredje fra en ridetur på kamel i nasjonalparken der de store vulkanene befinner seg.
 
A very green lake.
Én utrolig gronn innsjø.
 
Lava-hagen til César Manrique
Lava-gardens at the César Manrique foundation
 
Fred og Anne Grethe på dromedar.
Fred and Anne Grethe on Dromedary

English version

After two hectic days with the hire car it was nice to have an easy day on board. There are always things to do and equally always good reasons to put off doing them until tomorrow. A trip to the laundrette filled the morning, including looking round the local Saturday market. Whenever we go past the supermarket on the way back to the boat we buy something for the trip and get it stowed in place and registered in the inventory spreadsheet. The middle of the day was sunny and hot - just when I was helping Fred to remount his radar. Afterwards we cooled off in the swimming pool. Rønnaug has packed Christmas presents and read lots of magazines. We have invested in wireless internet connection for 24 hours, so I attach three pictures from our trip round the island. The upper is a very green lake, the middle is from the gallery and gardens of the César Manrique foundation and the third is from our riding trip on dromedaries in the national park.