Up the mast.

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 30 Apr 2006 14:14
Date: 30-04-06     Time: 15:00      Position: Ndd.mmm.m  WEddd.mmm.mm    Name: Årdalstangen

Click here for English version;

Endelig ferdig med den nye lanternen på masttoppen! For en jobb. Vi brukte hele fredagskveld, og mestparten av lørdag på dette. Jeg måtte opp i masten begge dager, og hang der i over 4 timer totalt!  Alt man skal foreta seg i en slik stilling er uhyre vanskelig, og tar ti ganger lenger tid enn når man har vanlig arbeidsstilling på bakken.  At det blåste noen skillelige vindrosser på lørdag bidro ikke positivt til jobben. Men nå er det gjort, alt er testet, og takhimlingen er på plass igjen.  Jeg fikk iallfall noen fine bilder.

 

(Pictures above)
Finally finished with mounting the new mast top tricolour lantern§ What a job. Friday evening and most of Saturday was spent doing this. Twice up the mast, four hours in total hanging there! Everything is so much more complicated in such a position. Things take ten times longer to do than safely on ground level. Som nasty gusts of wind on Saturday didn't exactly help matters either! Still, all is now done and tested. The ceiling plates are back in place round the mast foot, and things are looking ship shape again.  I got som pictures from unusual angles!