Waiting in Bermuda

Nano's blog.
Nigel Anderson
Mon 14 May 2007 23:41
Date: 14-05-07     Time: 23:00 UTC      Position: 32:22.75N  064:40.41W   Name: Bermuda 

Click here for English version;

Rønnaug har vært på frisøren i dag, mens jeg har vært på "skipper-møte" med de andre skandinaviske båtene. Avreisen planlegges til onsdag hvis ikke værer endrer seg. Vi derimot kan ikke reise med dem - vi venter fortsatt på staget som egentlig var kommet på fredag, men riggeren klarte å ødelegge en viktig del - slik at en ny en må sendes fra Florida og ankommer onsdag kl. Dette er milds sagt frustrerende! Jeg har brukt mye av dagen til å hjelpe Morten Fra "Anna" med å installere en satellittelefon og få e-mail på lufta. Snart kommer det alle de norske båtene med Sushi til middag - litt kort blog i dag. Etter alt regnværet var det mye regnvann i jolla - se dagens bilde.
 
10cm regn måtte ut av jolla.
10cm of rain had to be bailed out of the dinghy.

English version

Rønnaug has been to the hairdresser today, while I have been to the skipper's meeting with the other Scandinavian boats. The plan is to leave on Wednesday, but we will not be ready as the shroud (wire for the mast) is not ready as agreed, but we are awaiting a new part to come from Florida. This will be here at two in the afternoon on Wednesday - so we will be able to leave late Wednesday if all goes well. Otherwise I have been helping Morten from "Anna" with a new satellite phone and e-mail - which as usual takes a long time! Soon the other Norwegian boats are coming over for take-away sushi - so a short blog today. After all the rain there was a bailing job to be done before we could use the dinghy - see today's picture.