Rodney Bay, St. Lucia

Nano's blog.
Nigel Anderson
Tue 23 Jan 2007 23:20
Date: 23-01-07     Time: 23:59 UTC      Position: 14:04.57N  060:56.94W   Name: Rodney Bay, St. Lucia 

Click here for English version;

Det var litt roligere forhold på restauranten "Scuttlebutts" i går kveld enn da vi, og resten av ARC-båtene, var inne rett før jul. Da var det ofte vanskelig å få et bord, men i går hadde vi bare selskap av 6 andre. Vi merket det også ellers i havnen - mange av båtene her har ingen ombord og det er mye ledig plass.
 
Med gjester som kommer snart, har vi en jobb-liste som er litt for lang tatt i betraktning den korte tiden som er igjen. Vi fikk gjort en god del idag, og føler oss nå litt kjørt! Heldigvis gjorde Elvis mye av vaskingen og kan kommer tilbake i morgen for å polere skutesidene. Det bar deilig å slippe vaskingen, men han gjorde ikke så veldig bra arbeid og jeg burde gått over alt på nytt med litt kraftig poleringsmiddel - man hadde ikke ork til det. Etter at Elvis hadde vasket polerte Rønnaug cockpit'en og jeg tok dekk i dag. Se dagens bilde av Elvis. 
 
Jeg startet én jobb som burde tatt meg en time, men som vanlig må man demontere hele båten for å komme til og det gikk hele ettermiddagen på det - men nå er jobben gjort!.
 
Elvis vasker båten.
Elvis does the boat wash for us.

English version

It was a lot quieter at "Scuttlebutts" restaurant yesterday than when the entire ARC fleet was in harbour before Christmas. Instead of being lucky to get a table, we and six other guests had the entire place to ourselves. We see the same thing in the harbour - there are a lot of vacant berths and many of the boats that are here are clearly not lived on.
 
With guests arriving soon the job list is quite long considering the short time remaining. We got a fair bit done but are feeling a bit weary now. It was good to farm out the washing down of the boat to Elvis (see today's picture) who didn't seem to mind the long hours, poor pay and hot working conditions. He didn't do as good a job as I would have done myself though - I would have taken three times as long though. He is coming back to wax the sides tomorrow - we did the cockpit and coachroof today - hence feeling a bit shot.
 
I started one job today which I thought would take me under an hour - but as usual on a boat one has to dismantle half the boat to manage to get to the broken part. Most of the afternoon went on doing just that.