Landligge. / We stay in Balestrand

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sat 13 May 2006 18:12
Date: 13-05-06    Time: 17:00 UTC      Position: N61.12.652  E006.3227    Name: Balestrand

Click here for English version;

landligge i Balestrand idag. Det ble litt seint igår - vi var på konsert. Jeg skulle hjelpe Odd med interfacen mellom PC og autopiloten idag - en tilsynelatende enkel jobb.som tok nærmere 6 timer! En ganske fin dag men noen regnbyger innimellom. Vi spiste en bedre middag ombord i båten til Odd sammen med andre som er med på jazzfestivalen.
 
We enden up staying in Balestrand today.We were a bit late last night after the concert, and I promised to help Odd with the interface between his PC and autopilot. This took 6 hours - I won't bore you with the details! We enjoyed a good meal of different grilled meats on board in Odd's boat together with some others who are participating in the jazz festival. A nice day with some sun, but a few showers of rain.