Fort de France

Nano's blog.
Nigel Anderson
Mon 5 Mar 2007 23:59
Date: 05-03-07     Time: 23:30 UTC      Position: 14:36.05N  061:04.18W   Name: Fort de France

Click here for English version;

Det er ikke så mye å skrive om i dag. Det har vært regnbyger mesteparten av dagen, så det tok tid før vi fikk jolla på vannet og kom oss til butikken som ordner inn- og utsjekking. Med papirene i orden for et opphold på 72 timer - uten å gjøre noe mer, skal vi ha tid til det vi har tenkt å gjøre her på Martinique. Vi hadde tenkt å reise langs kysten til den gamle hovedstaden St. Pierre, men siden det regnet så og det begynte å bli sent på dagen, valgte vi å bli her. Ingen av oss er helt i slag heller - Rønnaug sliter med senebetennelse i armen og jeg løper på do i ett sett - dermed er ingen av oss i form til å sitte foran PC-en i lang tid for å skrive bloggen. Dagens bilde - gågata i Fort de France.
 
Street in Fort de France

English version

There isn't much to write home about today. The day has been marred by lots of showers, so it was late morning by the time we had got the dinghy onto the water and gone ashore to complete formalities. We have checked in and out at the same time and have then 72 hours of grace here. That should be enough time to do what we have planned. The first plan was to sail to the old capital of St. Pierre, but as the day was getting late by the time we had bought provisions and waited out a shower or two, we chose to stay put here. Neither of us are feeling to good - Rønnaug has tendonitis in her arm and I have to run to the toilet at regular intervals - so neither can sit for a long time in front of the PC either! Today's picture is of one of the pedestrian streets in Fort de France.