Dun Laoghaire

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 2 Jul 2006 18:51
Date: 02-07-06     Time: 18:00 UTC      Position: N53-27.24  W006-09.09   Name: Dun Laoghaire 

Click here for English version;

Vi har hatt problemer med oppdateringen av blog'en vår de siste dagene, så jeg har brukt litt tid på å spore opp om problemet ligger her på Nano, eller på datamaskinen i London. Trolig ligger det i London, og jeg har bedt dataguruen der om å se på problemet. Ellers har vi hatt en hviledag idag. Vi ligger for anker - helt vindstille - ikke hensiktsmessig å dra noen plass. Vi har hatt en del jobber å få gjort med båten, og noen av disse har vi gjort i dag. Mest tidskrevende var å montere noen beslag på masten med pop-nagler. Ellers litt vasking og rydding, oppsporing av en mulig lekkasje fra en toalett, mye lesing og ellers avslappende aktiviteter. Siden vi ikke har gjort så mye, og at blog-problemene gjør at ingen leser dette (kanskje), skal jeg ikke skrive noe mer idag.
 
 

English version

We diecided on a rest day today - there has been no wind at all, but some sun after showers this morning. We have accumulated a number of odd jobs - which have taken us all day to complete at our rather relaxed tempo. Some things I had bought to be mounted on the mast finally got pop rivetted into place, a possible leak from a toilet tracked down, reorganization and cleaning under the floorboards carried out, plus lots of reading, relaxing and general taking it easy. There has been a problem with the updating of the blog - which I have confirmed to be the case and reported to the systems administrator at Mailasail. I hope this problem is solved very quickly - otherwise no-one will be reading this. Regarding the uncertainty of the blog entry being available, plus the rathe lazy nature of out day, I will not write more today.