Ardminish

Nano's blog.
Nigel Anderson
Tue 13 Jun 2006 20:23
Date: 13-06-06     Time: 19:00 UTC      Position: N55.40.48  W005.43.98   Name: Ardminish, Isle of Gigha  

Click here for English version;

Vi måtte vente på været én dag til - men nå er vinden fra nord-vest og har blit mer laber til frisk bris, så det lover godt for avreise til Bangor imorgen. Det er ikke så mye å fortelle om vår dag her på Gigha - vi sov lenge, leste litt og lekte litt med PC'en. Vi gikk en lang tur til den nordlige enden av øya, samt kjøpte mat til middag. Etterpå har vi fått jolla surret fast på dekk klar til turen imorgen, lest avisen og sjekket tidevannstabellene og strømforholdene for de neste dagene. Vi fikk besøk fra eieren av en av de andre båtene som ligger her etter at vi kom i prat med ham på land. Han var veldig interessert i turen vår og alt ekstrautstyr vi har montert, samt PC og kartprogram.
 
Middag ble en nydelig kinesisk rett av kylling. Nå venter vi nytt besøk - denne gangen tar han med seg kona på litt mer sosialt, og mindre teknisk besøk.
 
Det var ikke så mye å fortelle idag - og siden jeg glemte å ta med kameraet med oss på land, er det heller dårlig kvalitet på dagens bilder som ble tatt med mobiltelefon. Ferje til Gigha tatt mellom revebjeller, og båtene i bukta (Nano til høyre).
We decided to wait one more day for the good weather window - and we have seen the wind veer from the south to the north west as the day has gone by, so all looks set for the run to Bangor tomorrow. We have thus had a lazy day, we slept late, read and did a few things on the PC. We took the dinghy over to land again to buy food for dinner, then walked up to the north end of the island and back. Back on board we rigged up a lifting sysem to lift the dinghy onto deck withour breaking our backs, and have now secured it on the foredeck. We had a visit from the owner of one of the other boats in the bay who we got talking to on land. He was interested in our preparations for this trip and all the extra gear we have installed on the boat. He is coming back with his wife after dinner for a more social visit.
 
Otherwise not much to tell from the day. Top picture is the ferry at Gigha pictured between foxgloves, the second picture is of the three boats moored here - ours to the right. Appologies for the quality - taken with a mobile phone as we had left the camera on board.