Back to / Tilbake ti lLe Marin

Nano's blog.
Nigel Anderson
Mon 19 Feb 2007 21:25
Date: 19-02-07     Time: 22:00 UTC      Position: 14:27.94N  060:52.51W   Name: Le Marin 

Click here for English version;

Vi fikk en av de sjeldne regndagene over oss i dag. En våt tur tilbake til ankerplassen utenfor Le Marin ble fulgt av en regnfylt formiddag ombord med PC-spill, lesing osv. Dette ble fulgt av en like regnfylt ettermiddag med ditto sysler. Endelig rundt fire tiden ble det litt opphold i det været gikk over fra regn til byger med litt opphold i mellom. Først da våget jeg meg ut med jolla for å stikke innom båtverkstedet for å høre om de kunne løfte oss ut for å få på nytt bunnstoff. Merkelig nok var det ingen tilstede - kanskje det var regnet eller de hadde stengt tidlig pga. karneval-uka. På vei tilbake tittet jeg litt på kranen de bruker for å løfte båtene - motoren manglet og lå antageligvis under en presenning like ved. Dette lover ikke bra - kombinert med karneval blir det kanskje ikke anledning til å få båten på land her. Jeg tar en ny tur inn i morgen for å høre mer. Uten telefoner som virker, og med grått og trist vær, dropper jeg bildet i dag.
 
 

English version

Today has been one of the rare (for the dry season) days of rain here. We had a wet run by motor back to Le Marin, followed by a wet morning waiting for the rain to stop and reading, playing on the PC etc. An equally wet afternoon was soon upon us. Finally at four the rain turned into showers and I made a dash ashore to the boatyard to talk about the possibility of hauling out in order to re do the antifouling. There was no one there - neither in the workshops nor the office. Perhaps it was the rain or the carnival which made everone leave early. Glancing at the travel lift on the way back I noticed that the motor was missing - presumably under the tarpaulin nearby. This doesn't look to good for getting a quick haul out done in this carnival week. I will go in again in the morning to confirm the situation. Without telephones which work properly and the grey weather I will cut out the picture today.