Nazaré

Nano's blog.
Nigel Anderson
Fri 29 Sep 2006 19:23
Date: 29-09-06     Time: 19:00 UTC      Position: 39:35.03N  009:04.52W   Name: Nazaré 

Click here for English version;

Programmet for i dag var å være klar til å ta imot Ole og Inger Lise som skal seile med oss over fra Portugal til Madeira. De fikk en fin flytur med alt i rute, og klarte å rekke bussen fra Lisboa kl 11. Dermed var de her i Nazaré kvart på ett og vi hentet dem fra busstasjonen med vaiende danske flagg - vi har to danske gjesteflagg ombord av uvisst grunn. Dagen gikk til å få dem installert ombord i båten, og ta en tur rundt i byen - inkludert en ny tur for oss oppe på åsen og ut til fyret. Nå er alle sammen nokså trøtte, så vi skal gjøre oss klar til å gå ut til middag på den lokale restauranten vår før vi tar en tidlig kveld. Dagens bilde viser utsikten over Nazaré med Ole og Inger Lise i forgrunnen.
 

English version

The program for today was to get the boat ready for Ole and Inger Lise's arrival. They are sailing with us over to Madeira. Their plane trip went well, arriving on time and just managing to get the eleven o'clock bus from Lisbon. We met them at the bus station here, waving our two Danish courtesy flags to wish them welcome. We spent the day installing them on board, having a light lunch before walking into town (we missed the bus by one minute) and taking the funicular railway up to the upper town and walking out to the lighthouse again. As they hadn't slept much, and we are feeling a bit shot too, we will go for an early dinner to the restaurant at the end of the universe then turn in. Today's picture shows Ole and Inger Lise at the upper town overlooking the beach and harbour entrance.