Bermuda Day 0 - Start

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 29 Apr 2007 17:22
Date: dd-05-07     Time: 22:00 UTC      Position: 18:21.3N  063:12.4W   Name: En route to Bermuda
Distance sailed last 24h:  18           Distance from Bermuda:  850             Distance from St. Martin:  18

Click here for English version;

Det var en meget hyggelig middag sammen med Kumari og Dream Catcher i går. Men nå skilles veiene våre - i allfall for Kumari sin del, som skal ned til Venezuela for å la båten ligger ut av orkanområdet over sommeren.
 
Mens vi gjorde alt klart til avreise kom "Anna" og "Ringhorne" inn thi Marigot og la seg for anker i nærheten av oss. De har seilt alene fra BVI og skal videre om en dag eller to til Bermuda. Vi reiste fra Marigot klokken ni i dag morges (lokal tid), tok en rask sveip innom de norske båtene for å si adjø, og satte seil i retning av Bermuda. Litt for lite vind først, men etterhvert kom det mer bris og vi måtte rulle bort litt seil. Nå har vi runded vestenden av Anguilla og Prickly Pear Island og seiler rett mot vårt waypoint ved Bermuda. Det kommer skyer av og til som har mer vind med seg så vi må stadig reve litt for så å slippe ut seil igjen etterpå.
 
 

English version

It was very pleasant to get together with Kumari and Dream Catcher last night. But now are paths diverge - at least for Kumari who will soon be heading south for Venezuela where they have the boat in the hurricane season.
 
While we were preparing to leave this morning, two more Norwegian boats arrived after a night sail from the BVI's. We had a brief chat with them before we made our getaway at nine local time. Now we have rounded Anguilla and Prickly Pear Island, and are on the straight point-to-point run to Bermuda. We had too little wind at first, but this soon increased and we have been sailing reefed for some of the time. Clouds keep coming by bringing with them more wind. It is sweaty work reefing and un-reefing in the heat.