Vi starter opp med norske innlegg / Bilingual entries from now on.

Nano's blog.
Nigel Anderson
Wed 26 Apr 2006 17:38
Norsk utgave.
 
Sålangt har jeg bare skrevet på engelsk, men fra nå av skal jeg legge inn både på norsk og engelsk.
 
Forberedelsene går sin gang, men kraftig vind og regn har forsinket jobben med å gå opp i masten for å trekke nye kabler til en lanterne. Bimini'en (solskjermingen over cockpiten) er på plass, også den nye kalesjen. Mestparten av førstehjelpsskapet er nå samlet sammen - mange takk til vår gode venn Georg for råd og hjelp her.  Forsikringen er betalt og papirene på plass. Vår hjemme PC er levert til Rønnaugs mor - og med litt intensiv opplæring i bruk av E-mail og ikke minst skanning av dokumenter - skal vi nå kunne administrere regninger, skattekrav osv også ombord.
 
Med litt flaks tar vi en tur til helga (mandag er fridag) for å teste ting lite grann. Værmeldingen er bra sålangt!

Biminien er på plass / Bimini installed

English version.
 
I have written all in English so far, but for the benefit of our many Norwegian family and friends, future entries will be in both languages. The format will be as here, Norwegian first, english a little further down the entry.
 
Preparations are continuing, but wind and rain hav prevented me getting to the mast top for fix the new tricolour and pull the cable through. The bimini is now in place, as is the new sprayhood. The vast majority of the first aid kit is also in place - many thanks to our good friend George for his advice and assistance. The boat insurance is paid and the papers delivered. Our home-PC has been installed with Rønnaugs mother - and after some intensive training in use of E-mail and scanning of documents - we should now be able to administer our home afais of bills and tax demands from onboard the boat!
 
Hopefulle we will have a shakedown cruise this weekend (monday is a public holiday). The weather forecast looks good so far!