Bermuda

Nano's blog.
Nigel Anderson
Thu 10 May 2007 23:04
Date: 10-05-07     Time: 22:00 UTC      Position: 32:22.79N  064:40.43W   Name: St. George, Bermuda 

Click here for English version;

Jentene har vært ute idag, så jeg har hatt båten til meg selv og har gjort en del jobber - inkludert å skjøte på mer slange på toalettet slik at alt er nå som det skal være på den fronten. Lunsj inntok jeg sammen med Bjørn og Fred på Dream Catcher, og jeg har hjulpet dem med litt dataprogrammer og kobling av instrumenter til PC'en. Rønnaug er fortsatt på land og vi skal spise ute, så jeg må sende en avkortet blog i dag. Dagens bilder: Gutta og jentene fra de norske båtene.
 
 
Jentene. Anne Grethe (Drean Catcher) og Ingrid (Seven)
Girls. Anne Grethe (Drean Catcher) and Ingrid (Seven)
Gutta. Nigel, Alex (Seven) og Fred (Dream Catcher)
Boys. Nigel, Alex (Seven) and Fred (Dream Catcher)

English version

The girls have been out all day so I have had the boat for myself, doing some jobs - most time consuming being extending the toilet outlet hose so that it is finally as it should be. Fred and Bjørn on Dream Catcher have been doing similar tasks. We had lunch together on Dream Catcher and I gave Fred a hand with some programs and connecting up a new instrument to the PC. Rønnaug is still ashore, so I can't comment on her day. We are going out for dinner now, so I have to leave with a very brief blog today. Today's pictures of the girls and boys on the Norwegian boats.