Deshaies, Guadeloupe.

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 18 Mar 2007 22:04
Date: 18-03-07     Time: 22:00 UTC      Position: 16:18.41N  061:47.81W   Name: Deshaies, Guadeloupe 

Click here for English version;

Rønnaug har vært i dårlig form i dag - mavetrøbbel med hyppige toalettbesøk og maveknipe. Hun har stort sett holdt senga med en bok hele dagen. Jeg har heller ikke gjort så mye, men var innom byen for å kjøpe bensin til jolla og for å handle litt franske varer (les vin) før vi reiser til Antigua. Jeg har også polert bort litt rustflekker og andre merker fra skroget. De to gjenstående vinsjene fikk sitt årlige vedlikehold der de demonteres, gammelt fett fjernes, og det smøres godt med nytt fett. De andro to vinsjene tok jeg mens vi var i Rodney Bay. Det er fint å snorkle her og i tillegg til de vanlige koral og fiskene så jeg to havskilpadder og kom innenfor én meter av den ene - flott opplevelse! Jeg dropper bildet i dag også, men lover å komme sterkere tilbake når vi har WiFi-dekning eller kommer bort fra de franske øyene der GPRS ikke virker.
 
 

English version

Rønnaug has not been to well today - stomach pains and frequent visits to the heads. She has mostly kept to her bed with a good book today. I have been to the town to buy petrol fo  the dinghy and a few essential French provisions (i.e. wine) which are much cheaper here than on Antigua where we will be going soon. With little else to do I have polished away rust marks from the stanchions etc, cleaned the hull a little - especially round the exhaust, and given two of the winches their annual clean up and re-grease. I did the other two some while ago. The snorkelling is quite good here and in addition to the usual colourful corals and fish, I saw two turtles - swimming within a metre of one of them - quite an experience. I'm not sending a picture today again but will do so when we have WiFi coverage again or get out of these French islands where the GPRS doesn't work.