Bermuda

Nano's blog.
Nigel Anderson
Fri 11 May 2007 23:15
Date: 11-05-07     Time: 22:00 UTC      Position: 32:22.79N  064:40.43W   Name: St. George, Bermuda 

Click here for English version;

I dag feirer vi ett helt år på tur - det er helt utrolig at vi nå har vært på båten i et helt år! Vi har sett Bermuda fra sin beste side i dag også - været har endret seg til det bedre, vi har hatt sol og atskillig høyere temperaturer enn de siste dagene, vinden har løyet og dreid til syd-vestlig. Dagens ekspedisjon var til noen flotte grotter - ca. halvveis mellom her og hovedstaden Hamilton. Vi reiste med buss sammen med Dream Catcher og Seven. Vi var bare inn i en del av grottesystemet som strekker over en kilometer, men mest under vann. Vannet er sjøvann og følger tidevannet, men det er tydelig at sjønivået har vært atskillig lavere før. En flott opplevelse - se dagens bilde.
 
Etter grotteturen tok vi bussen videre til Hamilton for lunsj, shopping og mer sight-seeing. Mens jentene ikke rakk mer enn den ene klesbutikken, var gutta innom domkirken, kunstutstilling og den store jernvareforretningen. Returen var en fin opplevelse - båttur med hurtiggående katamaran slik at vi så hele den indre kysten av Bermuda.
 
Flotte formasjoner i grottene "Crystal Caves"
Some fine formations in the "Crystal Caves"

English version

Today is the one year anniversary of our departing our home port on this journey. It seems incredible that a whole year has gone by. Today Bermuda has shown itself from its better side - the sun has been out for most of the day, the wind has died down and turned more south westerly, and the temperature has risen by 2-3 degrees C. Today's expedition was a bus trip to some limestone caverns between here and the capital Hamilton. Here one can go inside one of the caverns - though there are lots more which are inaccessible, many under water. The water i salt and follows the tidal variations of the sea. Very interesting - see today's picture.
 
Afterwards we took the bus on to Hamilton for lunch and some shopping and sightseeing. While the girls just managed to visit just one shop, the boys visited the cathedral, an art exhibition and the big hardware store. The return journey was done by ferry - so we saw the entire of the inner coast of Bermuda which is an impressive sight in itself.