Mustique

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sat 6 Jan 2007 19:55
Date: 06-01-07     Time: 20:00      Position: 12:52.82N  061:11.38W   Name: Mustique 

Click here for English version;

I går kom også "Hvorfor Ikke" til Mustique, og vi hadde "sundowners" med dem sammen med Dumle-gjengen, etterfulgt av en rolig kveld for oss selv. I dag har vi gått langs stranda som begynner her ved havnen, og følger kysten uavbrutt rundt på vest og deretter sør-siden av øy. Denne stranden er ikke så populær som de andre på Mustique fordi det er mye steiner og koral når man kommer bare noen få meter ute i vannet. Av de få personer vi så, var den ene Mick Jagger! Han hadde en følge av høye vakre damer og flere barn. Elizabeth på Dumle reiste med en gang med jolla for å se om han var der fortsatt, men da var har reist. Men de luktes til slutt å treffe han etter at de tok en taxi-tur rundt øya sammen med "Hvorfor ikke" der han nå var på Macaroni beach. Jarle tok mot til seg og håndhilste på han også. Både stranden og øya var utrolig flott - som man forventer fra en øde øy i Karibia.
 
Det har vært godt og varmt i dag, med lite bris for å kjøle oss ned. Svømmeturer er dermed påkrevd for å opprettholde varmebalansen. Jeg prøver å legge ved litt flere bilder i dag siden jeg skal inn til land for å finne et WiFi-punkt der jeg kan sjekke kontoen osv.
 
Denne strand har vi til oss selv (men Mick Jagger er rett rundt neste odde!)
We have this beach to ourselves, but Mick Jagger is right round the next point.
 
Dette palmetre ble blåst ned i siste orkan, men lever fortsatt og duger som hvileplass for fuglene.
This palm got blown over in the last hurricane, but still lives and provides a perch for the birds.
 
Idyllisk beliggenhet. Basil's Bar.
Idyllic location - Basil's Bar-

English version

Yesterday another Norwegian boat - "Hvorfor Ikke" arrived and moored up close to us. We stopped by for a sun-downer with them and were joined by the Dumle family. After that we just had a simple meal on board - of vacuum packed chicken we bought in Las Palmas. This morning we took the dinghy ashore and walked the entire length of the sandy beach which starts here at the harbour, and runs all down the western side of the island, then round on the south coast. This beach is not so popular as there is stone and coral just a few meters out from the sea shore and is not so good for swimming. Of the handful of people we did see were Mick Jagger and his entourage of tall beautiful women and some children. Elizabeth on Dumle was annoyed at not having seen him herself when we told her, and went off in their dinghy to see if he was still there - which he wasn't. However Dumle and Hvorfor Ikke took a taxi tour of the island later in the day and met him on another beach. Jarle even had the brass to go and shake his hand! The beach and island are just as one expects a Caribbean island to be from the films - not least James Bond in Dr. No.
 
There is not much wind today, so things have got pretty hot in the boat and we have to take a dip to cool off. I'll put in a few extra pictures today as I intend to go ashore with the PC to find a WiFi spot in order to check bank balances etc..