Rodney Bay, St. Lucia

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 28 Jan 2007 23:18
Date: 28-01-07     Time: 22:00 UTC      Position: 14:04.57N  060:56.94W   Name: Rodney Bay, St. Lucia 

Click here for English version;

Enda en lat dag for oss dag - Keith var fortsatt ikke i form til å gå så veldig mye så vi holdte oss ved båten frem til lunsj - som vi nøt med en flaske hvitvin som vi har hatt med oss helt fra Lanzarote. Det kom noen regnskyll på morgontimeme som heller ikke fristet til så mye uteaktivitet. Disse ga seg litt før lunsjtiden og vi tok deretter jolla over til stranden like ved marinaen. Det var overraskende mye dønninger fra nord som gjorde det farlig å svømme i dag, men vi vasset ut et stykke og hadde det morsomt med å stå imot bølgene - ikke minst da de var på vei tilbake til sjøen og gravde sanden fra under føttene våre. De nordlige dønningene kommer fra et uvær nord for Bahamas og gjør at vi mest sannsynlig vil endre litt på planene våre om å reise med båten til Soufriere og heller bli her en dag til. Dagens bilde av damene som vasser på stranden.
 

English version

We chose deliberately to have a lazy day today - Keith was still not up to any serious walking so we stayed on board until after lunch. There were some downpours in the morning too which didn't tempt us to do much more than stay aboard and read etc. The clouds cleared away in good time before lunch giving us some nice warm sun as we sipped our white wine which we have taken with us all the way from Lanzarote. After lunch and a suitable siesta - Spanish wine has the siesta-effect much more strongly than other wines - we took the dinghy over to the beach where we walked the entire length before wading out a little way in to the sea. There was a considerable surge in the bay caused by a northerly swell coming from a gale north of the Bahamas. This made it dangerous to swim because of the undertow. It gave us a fun time standing in the waves trying to avoid being knocked over by them - and particularly as they rushed down the beach and back to the sea when they dig the sand out from under one's feet! Today's picture shows the ladies on the beach.