Bequia

Nano's blog.
Nigel Anderson
Thu 18 Jan 2007 20:32
Date: 18-01-07     Time: 21:00 UTC      Position: 13:00.61N  061:14.50W   Name: Port Elizabeth, Bequia 

Click here for English version;

Litt musikk fra restaurantene på land forstyrret søvnen kun den første timen, deretter var det stille. Her er det ikke mye bevegelse i båten men vi ser at båtene ruller godt på den andre siden av bukta. Der vi ankret i går var kanskje litt trangt med hensyn på plass til nabobåtene, så vi forflyttet oss 50m til en litt bedre plass som nylig var blitt forlatt at to andre båter. Vi har vært inn til Port Elizabeth i dag for å kaste søppel, handle litt og ta ut penger fra minibanken. Det var litt artig å komme tilbake etter et par uker - alt var selvfølgelig det samme som før - kun turistene har byttet ansikt i mellomtiden. Vi var innom en seilmaker for å få laget en duk som vi kan strekke over fordekket - som både hindre oppvarming fra sola, men primært gjør at vi kan sove med vinduet oppe uten at regn kan komme inn. Dette skal vi hente imorgen - rask service! Se dagens bilde.
 
Mens jeg tenker på bilder, så oppstod det en feil i gårsdagens blogg slik at bildet ikke kom fram. Dette har jeg nå rettet opp og Salt Whistle Bay kommer fram som den skal - verdt å se! Siden vi ligger tett inn til byen, har jeg klart å finne meg trådløst internett, og har brukt et par timer på å rydde i bloggen vår - det var en god del posisjoner som manglet, noen dager hadde samme reisebrev to ganger osv. Vi har også sjekket avisene og lest om det forferdelige været som herjer i nord-Europa for tiden.
 
Seilmakerverksted. Bra arbeidsstilling nedsenket i gulvet.
The sailmaker's workshop. Good working position in a hole in the floor.

English version

There was a little music from the restaurants on shore when we went to bed last night, but they gave up after a while and combined with the very quiet harbour, we had a good night's sleep after the rolling of Mayreau. We anchored a little close to other boats yesterday, so we moved about 50m after breakfast into a large space recently vacated by a couple of boats. We have been into the town to dump rubbish, go to the ATM for some cash, buy provisions and go to the sail maker's to order a piece of cloth to go over the foredeck - partially to keep the sun off and thus limit the boat temperature, but mostly to enable us to have the window open at night even if a rain shower passes over. See today's picture. On the subject of pictures, there was some error in yesterday's entry so that the picture of Salt Whistle Bay did not come out correctly. I have now corrected this - so go and have a look at yesterday's entry again. As we are close to the town I have managed to get some restaurant's WiFi signal in and we have spent some time on the PC reading the news from home and correcting the blog which had a number of entries without a position, some duplicates etc. This is now all sorted out.