Lanzarote

Nano's blog.
Nigel Anderson
Tue 7 Nov 2006 18:36
Date: 06-11-06     Time: 18:30 UTC      Position: 28:51.40N  13:48.90W   Name: Playa Blanca

Click here for English version;

En noe grå dag, men det var en varm natt og søvnen ble noe dårlig. Vi fortsatte i samme spor som i går med litt lesing og programmeringsarbeid på PC-en først på dagen, så båtvask. Det er utrolig hvor fort tiden går, men nå er hele båten vasket og teakdekkene skrubbet, og alt ser bra ut. Det gjenstår å vokse plastflatene på dekk, men ellers er båten nesten som den skal være etter vårpussen. Til dere båteiere hjemme som misunner oss den varme vinteren med båten - husk at her må vi ta vårpuss også på høsten!
 
Barna (og mor) ombord i "Hvorfor ikke" fra Arendal (http://hvorforikke.com) hadde bakt sjokoladekake og de kom met et par stykker til oss - nydelig, og hvilken hyggelig omtanke for andre norske medseilere!
 
Dream Catcher reiser i kveld til Las Palmas - en tur på 96 sjømil - og det ser ut som de får bra seilevind på lens. Vi blir her noen dager til siden fasilitetene er så gode. Det ble en kopp kaffe og pepperkaker fra IKEA med dem før vi hjalp dem med fortøyningene og vinket adjø - se dagens bilde.
 

English version

We woke to a grey day after a rather warm night where sleep didn't always come easy. We continued in the same track as yesterday with reading and PC-programming after breakfast, then full attention to the washing of the boat. It is amazing how quickly the time flies, but by five o'clock the entire topsides were washed and the teak deck scrubbed. All that remains now is to wax all the plastic surfaces on deck. To any boat owners reading this who may be envious of our winter in the sun - remember that for us the spring clean has to be done in the autumn too!
 
The kids onboard a Norwegian boat from Arendal called "Hvorfor ikke" (meaning "why not") had baked chocolate cake, and came round offering pieces to the other Norwegian boats - absolutely delicious and, what a nice gesture.
 
Dream Catcher sails to Las Palmas this evening, while we are staying here for a few more days. They get a visit from family. It looks like they will have a good wind from behind for their trip. We joined them for coffee just before departure and then helped them with their lines as they left. See today's picture.