Lymington and Isle of Wight

Nano's blog.
Nigel Anderson
Mon 9 Jul 2007 22:39
Date: 09-07-07     Time: 22:00 UTC      Position: 50.45.51N  001:32.13W   Name: Lymington 

Click here for English version;

Etter en lang biltur kom Nigels foreldre i går ettermiddag. Vi har ikke sett dem siden de besøkte oss i St. Lucia i februar og det var mye å prate om. Vi gikk også en søndagstur gjennom Lymingtons koselige gater (se dagens bilde). Det ble en fiskemiddag på restaurant på kvelden, bare litt synd at de hadde hotell nær Southampton og måtte kjøre dit etterpå - så det ble ikke G&T's og vin på Keith. Det sommerlige været takket for seg kort tid etter at de kom og vi måtte ha på oss langbukser og gensere igjen - og gjemme oss for en regnbyge.
 
I dag har turen gått med bil og ferje over til Isle of Wight der vi brukte hele dagen til å se øya. Her er det mange fine landsbyer, stier langs klippetoppene, en fin strand med klipper av sandstein i mange farger, og et utall av puber der man kan innta både flytende og fast. Man rekker ikke over hele øya på en dag og vi sitter med en følelse at man burde bare velge et par ting å se på istedenfor å prøve å rekke over alt. Det ble en litt sen middag tilbake på "The Ship" her ved sjøkanten i Lymington.
 
Molly og Keith med Rønnaug i en av Lymingtons trange og brosteinsbelagte gater.
Molly and Keith with Rønnaug in one of Lymingtons narrow cobbled streets.

English version

After a long drive from Cockermouth, Nigel's parents arrived in the late afternoon. We haven't seen them since they were in Rodney Bay, St. Lucia in February so there was lots to catch up on. We had a Sunday stroll through Lymington's old streets (see today's picture) and up the main street. A fish restaurant provided the evening meal - though Keith couldn't have a G&T and no more than a small glass of wine as their hotel is quite a drive away from here. The summer like weather decided that it had visited England for long enough by late in the afternoon and the sun disappeared, the temperature dropped and we had a brief shower of rain. So that was the end of the shorts and T-shirts for the day.
 
Today we have been driven around the Isle of Wight, having taken the car over on the Lymingon-Yarmouth ferry. We spent the whole day on the island - which isn't very large - visiting its villages, cliff top paths, beach with sandstone clifs of many colours, and a suitable pubs for both liquid and solid refreshment. One can't "do" the island in just one day and we feel that we should have just picked a couple of things to do rather than trying to see most of the island. We took the ferry back to Lymingot for a slightly late dinner at "The Ship"