Bermuda still.

Nano's blog.
Nigel Anderson
Fri 18 May 2007 22:04
Date: 18-05-07     Time: 21:10 UTC      Position: 32:22.78N  064:40.43W   Name: Bermuda 

Click here for English version;

Dagen derpå, men veldig fin form til tross for en hyggelig pizzaaften med "Seven" og "Anna". Rønnaug tok bussen inn til Hamilton igjen - og kjøpte ekte Bermuda-shorts til meg, samt tilhørende knestrømper og en skjorte som match'et - en forsinket bursdagsgave fra min svigerforeldre. Jeg har vært ombord for det meste og jobbet med en installasjonsjobb for ekstra genoaskjøter, noe som innebærer en del boring av hull og forsterkning av dekket med glassfiber - sølete og illeluktende. Dette tok mesteparten av dagen. Det blåser fortsatt friskt i havnen her og bølgene blir såpass store at man blir fort våt når man er ute i jolla. Vi holder fortsatt et godt øye på værutsiktene, som fortsatt ser lovende ut for avreise på søndag. Dagens bilde fra i går - Morten (fra Anna) og Nigel nyter champagnen.
 
Morten og Nigel 17-mai.
Morten and Nigel on the 17th of May.

English version

After the celebrations of yesterday, rounded off by a pleasant pizza-evening with "Seven" and "Anna", I got stuck into a project on the boat while Rønnaug took the bus into Hamilton. Here she bought me genuine Bermuda-shorts with the correct knee-length socks and a nice shirt to match. My project was to mount two extra genoa cars and turning blocks - which involves a bit of drilling then reinforcing of the fixing points with some layers of glass-fibre - messy and smelly. This actually took most of the day. It is still blowing freshly here in the harbour and going out in the dinghy can be a wet experience due to the chop on the water. We are still keeping a close watch on the weather with a view to leaving on Sunday. Today's picture from yesterday's champagne breakfast - Morten from Anna and Nigel.