Anguilla, road Bay

Nano's blog.
Nigel Anderson
Thu 19 Apr 2007 22:30
Date: 19-04-07     Time: 22:00 UTC      Position: 18:12.03N  063:05.52W   Name: Road Bay, Anguilla

Click here for English version;

Vi hadde ikke så veldig lyst til å gjøre mye i dag. Vi hadde fått nyss om at det muligens gikk an å få fylt våre gassflasker et sted nær flyplassen, men istedenfor å ta taxi dit, klarte jeg å finne telefonnummeret, og de kunne fortelle at de ikke hadde overgangsstykket til å fylle våre flasker. Da droppet vi hele ideen om å reise inn til hovedstaden "The Valley" som ikke så noe spesielt ut da vi kjørte gjennom for to dager siden. Vi har tatt livet med ro ombord. Vi har pratet med vår venn Albert i Årdal - det går mye prating om jobb for tiden siden vi snart må finne oss noe å gjøre fra første september når vi kommer hjem. Jeg har spilt bridge i flere timer med Harry Arne fra Langesund - det gikk bra i dag. Man blir ganske svett av å sitte inne i båten i flere timer midt på dagen, så en svømmetur og ferskvannsdusj etterpå var høyst påkrevet. Dagens bilde viser bukta der vi ligger.
 
Road Bay.

English version

We didn't feel like doing to much today. We had heard from our taxi driver that it may be possible to get our gas bottles filled at a gas filling station near the airport, but instead of taking a taxi there on the off chance, I found their number on the internet and phoned them. After being passed from person to person, it transpired that the do not have the right adapter to fill our bottles. We thus dropped the idea of taking a taxi to the capital "The Valley" which didn't appear to have much of interest when we drove through a few days ago. So we have just had an easy day on board. We have talked with our friend Albert from Årdal using Skype - mostly about job opportunities as we will soon need to sort ourselves out jobs for when we return to work in September. I have also played bridge for a few hours on the internet - which went well today. One gets rather hot and sweaty sitting inside in the heat of the day, so I'm off for a swim and shower as soon as the blog is sent. Today's picture is of our anchorage here at Road Bay.