Another last day on Graciosa

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 29 Oct 2006 20:36
 
Date: 29-10-06     Time: 1810 UTC      Position: 29:13.69N  0013:30.21W   Name: Graciosa

Click here for English version;

Det blåste og regnet i natt, og det var fortsatt sterk vind i dag tidlig. Etter litt konferanse med Dream Catcher - med tilhørende kaffe og sjekking av værmeldinger - endte det opp med at vi valgte å bli her i dag, men at vi reiser tidlig i morgen. Det har regnet nokså mye i dag, og ble ført bra vær rundt fire-tiden. Dermed har det vært en kjedelig dag med inne-aktiviteter. Rønnaug har stort sett lest mens jeg har puslet med litt småjobber og gjort en del ting på PC-en. Stort mer er det ikke å si - det blir alltid slike dager inn i mellom og det må vi bare akseptere. Jeg plukker et bilde fra noen dager siden ombord Dream Catcher.
 
Anne Grethe fra Dream Catcher (t.v) og Rønnaug.
Anne Grethe from Dream Catcher (left) with Rønnaug.

English version

There was some heavy rain showers and strong winds in the night, the winds continuing this morning. The prospects of going out in this were not too appealing, so we hade a conference with Dream Catcher - and some very good coffee - and decided not to leave today, but to prepare for an early start tomorrow. It rained most of the day until about four when it cleared up nicely and the sun got out. Most of the day has been spent on inside activities - Rønnaug has read a lot and I have read, done some little jobs and spent some time programming the PC to report our position automatically. there is really not much else to say about today - one is bound to get such days every now and then and one must just make the best of them. I attach a picture from some days ago with better weather onboard Dream Catcher.