Hunnebostrand - Koster

Nano's blog.
Nigel Anderson
Mon 6 Aug 2007 16:58
Date: 06-08-07     Time: 16:00 UTC      Position: 58:52.95N  011:02.80E   Name: Koster 

Click here for English version;

Enda en nydelig dag - og nydelig seiling oppover langs svenskekysten. Her er det bare så vakkert - og det var utrolige mengder folk og båter å se. Kanskje alle har spart sommerferien til det fine været kom! Vi har seilt litt og gått for motor resten. Vi stoppet i Fjällbacka for å spise lunsj og handle mat til et par dager. Her er vi godt kjent - dog med litt utdatert kunnskap - og vi gikk til der supermarkedet lå før i tiden - men nå er det flyttet til et annet sted, så vi fikk litt ekstra trening i dag. Nå har vi seilt videre oppover fra Fjällbacka og ankret opp i en stor bukt som heter Kosterhamn på Syd-Kosters østkyst. Her ligger det rundt tjue båter, og omtrent alle er norske! Nå venter en svømmetur og dusj før middag. Dagens bilde: Fjällbacka.
 
Fjällbacka

English version

Another fantastic day, both weather wise and scenery wise. The coast here is just so beautiful with hundreds of small islands, little beaches, small communities of both fisherfolk and holidaymakers etc. It seems like the Swedes have saved up their summer holiday until the good weather finally appeared because there were boats and people everywhere today. We have sailed a little and motored the rest of the way. We stopped at the town of Fjällbacka for lunch and to buy provisions. We know the place well from previous visits, but our knowledge proved to be somewhat outdated when we walked to the supermarket and found that it wasn't there any more. We got a little extra exercise walking to its new location. We have now anchored up in a large bay on the island of Syd-Koster's east coast. There are about 20 boats here - almost all Norwegians for some reason. Now an afternoon swim and dinner await. Today's picture - our lunch stop at Fjällbacka.