Lymington

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sun 8 Jul 2007 18:07
Date: 08-07-07     Time: 17:00 UTC      Position: 50.45.51N  001:32.13W   Name: Lymington 

Click here for English version;

Vi tok en taxi-båt inn fra vår friflytende brygge inn på land i går kveld der vi møtte Alan og Gill fra "Kumari". Det var et meget hyggelig gjensyn med disse to som vi traff mange ganger i Karibia, og seilte i lag med dem fra Bequia til St. Vincent - der vi lå i bukten der filmen "Pirates of the Caribbean" ble filmet - og videre opp til St. Lucia der vi så selve filmen sammen. Vi hadde mye å prate om - spesielt turen vår tilbake over Atlanteren og felles kjente. De har båten i opplag på Antigua for orkansesongen. Middagen på pub/restauranten "The Ship", som ligger like ved gjestebryggene, var preget av god mat og vin. Se dagens bilde.
 
Siden vi skulle få besøk av Nigels foreldre i dag, passet det dårlig å ligge på en brygge ut i elva, så vi grep sjansen i dag tidlig da andre båter begynte å dra til å komme oss inn til en landfast brygge - der vi nå ligger. Sola skinner og det er bare lett bris og vi har shorts på for første gang siden vi forlot Bermuda. Alt det dårlige været fra den siste uken er glemt og tilgitt og vi nyter solen og varmen.
 
Gill og Alan - med merkelige uttrykk som kelneren fanget med stor dyktighet.
Gill and Alan - with rather unfortunate facial expressions skillfully caught by the waitress.

English version

We took a water-taxi ashore from our free-floating pontoon yesterday evening and met up with Alan and Gill from "Kumari" who live here in Lymington. We met these two several times in the Caribbean, sailing together from Bequia to St. Vincent, where we visitet the set of the first of the "Pirates of the Caribbean" films, then on to St. Lucia where we watched the film together. We had lots to talk about - specially our crossing of the Atlantic back to Europe and mutual friends. They have left their boat on Antigua for the hurricane season. Dinner at "The Ship", which is right on the waterfront, was a most pleasant experience of good company, food and wine. See today's picture.
 
As Nigel's parents are visiting us today, we were keen to get off the free-floating pontoon and alongside something which has access to land. So we kept an eager eye on boats leaving in the moring and got into the vacant space recommended by the harbourmaster as soon as it was vacant - and before any other arriving yachts could take it. The sun is shining and it is warm with just a light breeze. We have dug out our shorts as it is so pleasant today. I don't think we have had shorts on since we left Bermuda. All the bad weather of the last week or so is now forgiven and forgotten.