Rodney Bay

Nano's blog.
Nigel Anderson
Tue 6 Feb 2007 22:52
Date: 06-02-07     Time: 22:00 UTC      Position: 14:04.567N  060:56.945W   Name: Rodney Bay Marina

Click here for English version;

Etter en noe slitsom dag i Castries i går fant vi ut at vi ville bare ta det med ro i havnen i dag - og kjøpte engelske aviser for å få dagen til å gå. Det kom noen ordentlige regnbyger også som fører til at alle løper rundt for å lukke vinduer og få puter og bøker under dekk. Rønnaug og jeg gikk en forholdsvis lang tur til stranda der vi sjekket restaurantene (i morgen er det Rønnaugs bursdag!) og mulighetene for å sitte på med hotellgjester til flyplassen på torsdag når Keith og Molly skal reise. En lat dag innebærer også litt bridge på internett og vi har pratet over skype med våre venner Albert/Anne-Stine og Jill i Årdal, og har chattet med Ada. Hjemme er det bra med snø - godt å høre. Dagens bilde viser området rundt Rodney Bay.
 
Rodney Bay sett fra åsene i nord.
Rodney Bay seen from the hills in the north.

English version

After a rather tiring day in Castries yesterday we decided just to have a lazy day on the boat and near the marina today. We bought today's "The Times" which is printed here in St. Lucia for morning entertainment. We have had some very short but heavy showers which see everyone running to close windows, get cushions and books under deck etc. Rønnaug and I went for a long walk round to Reduit where there are a lot of hotels and restaurants and checked out the possibilities for eating dinner tomorrow - which is Rønnaug's birthday. We also checked out the possibilities for Molly and Keith to get a lift with hotel guests to the airport when they travel home on Thursday. A lazy day means some bridge playing on the internet and chatting with some friends back home in Årdal where we heard that there is plenty of snow and good skiing conditions. Today's picture shows the Rodney Bay area.