Union Island

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sat 13 Jan 2007 20:32
Date: 13-01-07     Time: 20:30 UTC      Position: 12:35.72N  0061:24.73W   Name: Union Island

Click here for English version;

Vi våknet til regn i dag tidlig, og det har regnet stort sett hele dagen. Trist. Det var ikke mye vits i å dra ut til Tobago Cays i dette været, så vi har sysselsatt oss selv med en grundig sjekk av motoren og batteriene med tilhørende ladeutstyr, samt vasking av båten. Ellers har det blitt både lesing og PC-spill. Først nå rundt fire-tiden (lokal tid) har det begynt å klarne opp, men nå er det for sent til å gidde flytte på seg, så vi blir her én natt til. Vi kan bare glede oss til at finværet kommer igjen og at vi kan finne flotte plasser som vist i dagens bilde.
 
Fra Canouan da været var hakket bedre enn her i dag.
From Canouan when the weather was somewhat better than here today.

English version

We awoke to rain this morning and it has rained more or less the whole day. Now, at about 4 local time, it looks like brightening up a bit, but it is too late to bother moving on to a new harbour. We have busied ourselves with a good check of the motor, batteries and charging gear. Rønnaug has given the boat a good internal wash too. Otherwise we have amused ourselves with reading and the PC. We can only wait until the weather bucks up and we can again find ourselves some little paradise to relax in as shown in today's picture.