Liverpool - meeting friends from home in Årdal, Norway.

Nano's blog.
Nigel Anderson
Sat 24 Jun 2006 23:55

Date: 24-06-06     Time: 23:00 UTC     Position: N53.23.38  W002.59.03  Name: Liverpool 

Click here for English version;

Bare en kort blog idag - det er sent på kvelden! Vi brukte formiddagen på Beatles-museum - meget underholdende. Deretter tok vi toget til Southport der vi traff Georg og Jill - våre venner fra Årdal. Der er på besøk hos Hilda - mora til Jill. Vi så litt av fotballkampen mellom Tyskland og Sverige. Georg hadde veddet ti pund på at Sverige ville vinne 3-1, men Tyskland fikk to mål etter tolv minutter, og kampen mistet sin interesse. Etterpå ble det en bedre middag på restaurant, og tilbake til leiligheten til Hilda for et glass vin. Kvelden gikk altfor fort, og vi måtte komme ombord toget tilbake til Liverpool. Bildet: Georg og Jill.
 
Just a short blog today - it is pretty late now. This morning was spent at the Beatles-museum - great! Then we took the train to Southport where we met Goerge and Jill, our friends from Årdal. They are visiting Jill's mother Hilda who lives there. We watched the first half of the Germany-Sweden football game; George had ten pounds on Sweden to win 3-1, but after 12 minutes Germany was allready 2-0 ahead, and the game lost its interest. After that we had a super meal at a nice restaurant in Southport, then walked to Hilda's flat nearby for a glass of wine. The evening went far to quickly and we soon had to head for the train station to get back to Liverpool. Todays picture: George and Jill.