A summer day at Seivall

Nano's blog.
Nigel Anderson
Fri 10 Aug 2007 19:09
Date: 10-08-07     Time: 17:30 UTC      Position: 59:04.44N  009:42.93E   Name: Seivall 

Click here for English version;

Når sommeren først kommer - og det virker som at alle er ferdig med ferien nå - er det deilig å ha late dager. Det er også deilig å ha en motor på jolla som gjør at man lett kan frese over fjorden for å kjøper aviser osv. Formiddagen gikk til frokost, prating, avislesing og litt data-trøbbel. Vi hentet bilen til Marit og Roald - igjen ved å frese over fjorden - og kjørte den rundt hit slik at de er klar til avreise med ferje fra Langesund til Strømstad i morgen tidlig. På denne turen besøkte vi en tidligere kollega som bor helt ned til vannet like ved Breviks-broen. Badevannet var like behagelig i dag som igår og de andre tre ombord fikk seg en dukkert. Det flotte sommerværet begynte å gi seg utover ettermiddagen og det kom en liten byge inn i mellom. Dette til tross ble det en Pina Colada til "Sundowner" - selv om uttrykket er noe malplassert her i nord der solnedgangen skjer lenge etter middagen er fortært.
 
Dagens bilder fra området rundt Seivall.
 
 
Marit & Roald
 
 
Klasiske trebåter ved Seivall - BB11 og Kragerø-terne.
Some classic wooden boats popular in this area.
 
Nano for liten og Nano for stor. Vår Nano og en mindre utgave med samme navn ved Seivall.
Two Nanos.

English version

When the lazy days of summer arrive then it is nice to enjoy lazy days. It is also nice to have a dinghy and motor powerful enough to plane over the fjord to the shops in Brevik in order to buy the morning's newspapers. The morning was just spent on a leisurely breakfast and paper reading. In the afternoon we picked up Marit and Roalds car - again by zooming over the fjord - and drove it back to Seivall ready for Marit and Roald to leave in the morning. On our way we stopped briefly to visit one of Nigel's colleagues from the time we both worked in Porsgrunn. they have built themselves a super house right down at the water's edge. The summer weather gave way for the odd shower in the late afternoon, but this didn't stop us from having a Pina Colada for "Sundowner" - though this far north the _expression_ is dubious as the sun doesn't go down until well after dinner has been eaten.
 
Today's pictures are from the area around Seivall.