Las Palmas - preparations

Nano's blog.
Nigel Anderson
Fri 17 Nov 2006 18:16
Date: 17-11-06     Time: 18:20      Position: 28:07.73N  015:25.58W   Name: Las Palmas 

Click here for English version;

Vi har hatt enda en hektosk dag. Rønnaug har brukt brorparten av dagen til å handle julegaver, mens jeg har jobbet meg systematisk gjennom min liste over ting som må (eller bør eller kunne) gjøres før avreise. Jeg har hatt tilfredsstillende fremdrift men mine prosjekter, og Rønnaug er så å si ferdig med julegavene så vi kan snart slappe av litt og nyte oppløpet til avreisen.
 
Den ene jobben i dag var å kle båten ut med signalflagg - noe som alle båtene skal gjøre for å skape en litt festlig stemning. Egentlig er det mer enn nok gratis drikke på de forskjellige arrangementer til å skape festlig stemning uten å dille med disse forbannede småflagg, men nå er det iallfall gjort, men det blir mye å pakke bort på avreisedag. Dagens bilde vise Nano kledd fra topp til tå i de førti signalflaggene.
 

English version

We have had yet another hectic day today. Rønnaug has spent almost all the day doing the Christmas shopping whilst I have been active working on reducing the length of the to-do list. I'm pretty pleased with the progress today and Rønnaug is just about finished with the Christmas presents too so we can soon begin to relax more and enjoy the run up to the departure.
 
One of my many jobs today was to dress the boat overall. This means stringing together the full set of forty signal flags and hoisting them to the mast top. This is then meant to create a festive atmosphere, though all the free booze at the different sponsored events should be more than enough for that! Anyway - a pretty fiddly job, but I suppose that it does make the boat look good. See today's picture.