Lanzarote

Nano's blog.
Nigel Anderson
Wed 8 Nov 2006 18:03
Date: 08-11-06     Time: 18:30 UTC      Position: 28:51.40N  13:48.90W   Name: Playa Blanca 

Click here for English version;

I gårkveld ble det sushi til middag.  Vi kunne spise så mye vi ville for 15 Euro.  Det betyr gjerne at man spiser litt mer enn man har godt av.  Vi var så stapp mette at vi knapt kunne gå hjem, men fant ut at en 20 minutters spasertur ville gjøre oss godt.  Det ble også en tur innom båten "Hvorfor ikke" fra Arendal før vi kom oss i seng halv ett.  Alt for sent for oss.  Dette førte til at vi var litt trette i dag, men klarte allikevel å karre oss opp før klokken 9.  Hvor kommer dette enorme søvnbehovet fra? Vi skulle vel forlengst ha tatt igjen det forsømte (el. underdekning) etter mange år med å stå opp klokken 6 for å gå på arbeid.  Det er jo et halvt år siden vi var på jobb sist nå.  Vel litt jobb blir det også på en båt.  Resten av båtpoleringen ble tatt i dag, så nå skinner Nano så fint igjen.
 
I dag har det vært utrolig fint vær igjen.  Sol og fin deilig vind fra nordøst.  Egentlig perfekt for en seilas mot Las Palmas.  Vi får håpe det fortsetter ut uken. Planen er å reise på lørdag kveld og komme frem på søndag formiddag. Dagens bilde - båtvasken er ferdig!
 
 

English version

Yesterday we went for a sushi dinner.  All you can eat for 15 Euros.  Which means you at least  eat 15% more that you ought to.  This led to us feeling rather stuffed, so the 20 min. walk back to the marina did us good.  A brief visit to one of the other Norwegian boats called "Why not" and then we hit the hay about 12:30 last night.  Everyone who knows us well, are quite aware that this is past our normal bed time. So we were a bit tired this morning.  How we have developed this great need for sleep is beyond us. We should have caught up with years of sleep deprivation by now, it is 6 months since we left normal work routines behind us (getting up at 6 am every day to go to work).  A lot of work also have to be done on a boat.  The last bit of boat polishing was done today.  So Nano is now shining again.
 
Today has been another beautiful day; sun and a nice breeze from north east - a perfect sailing wind for our next leg which is Las Palmas.  Lets hope the good weather will last through the week.  Our plan is to leave on Saturday night an arrive Sunday mid-morning. Today's picture - boat cleaning finally finished.