Graciosa

Nano's blog.
Nigel Anderson
Thu 26 Oct 2006 20:34
Date: 26-10-06     Time: 1500 UTC      Position: 29:13.69N  0013:30.21W   Name: Graciosa

Click here for English version;

Endelig en dag der det ikke er mye å skrive om! Etter en god frokost gikk vi over til Dream Catcher for å se hva de hadde tenkt å gjøre idag, samt invitere dem på G&T før middag. Det viste seg at det er felles grilling ikveld med mange av de andre båtene, og dermed gikk jentene ut for å handle mat og vin mens Fred og Jeg jobbet med datanettverket ombord i Dream Catcher - uten spesielt mye fremdrift. Deretter gikk vi ute for å spise en enkel lunsj av omelett og så litt tid til forberedelser til i kveld og litt mer jobbing med datamaskinen og instrumenter ombord Dream Catcher. Nå er det på tide å sende bloggen hvis det skal i det hele tatt gjøres idag. Dagens bilde er fra vår safari-tur.
 
Fred, Anne Grethe, Sigurd, Karin og Nigel (Rønnaug stod bak kameraet).
 

English version

Finally a day where there isn't much to write in the blog! After a good breakfast we dropped by Dream Catcher to see what they were up to and to invite them over for G&T's. It transpired that there will be a grill party with the other boats on the harbour wall at six this evening. The girls went to do the necessary shopping whilst Fred and I worked without any real progress on the computer network between PC and the instruments on Dream Catcher. The rest of the morning disappeared and we had a late lunch of Spanish omelette at a restaurant before preparing for the evening and working a little more with the PC on Dream Catcher. So now it is time for an early blog before the evenings activities begin. The picture comes from our safari trip.