Ei räntää eikä hyttysiä

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 27 May 2017 21:27
Sijainti 46:10.5N 17:02.8‘
 
“Kyllä meitä poikia laulattaa, helppo raha ja elämä naurattaa, meillä oikeus on olla huoleton, työpaikkamme Pekan jahti on.”
 
Matalapaineen väistöliike onnistui hyvin ja kovat tuulet onnistuttiin väistämään. Aamusta lähtien on kuitenkin satanut tauotta kevyesti ja välillä rankemminkin. Ruorimiestä lukuun ottamatta miehistö on pysynyt sisätiloissa lepäämässä ja kuivattelemassa varusteita. Aamupäivällä oli ilmassa pienen kriisin aineksia kun molemmat WC:t tukkeutuivat saman aikaisesti. Molemmat saatiin kuitenkin korjattua saman tunnin aikana, joten isommalta kriisiltä vältyttiin. Pienistä haasteista huolimatta miehistön mieliala on edelleen korkealla.
 
Azores – Lymington legin puolivälin saavuttamisen kunniaksi nautittiin jopa GT:t aperitiiviksi, ensimmäisen kerran Antiguan jälkeen (omalla veneellä). Perillä ollaan arviolta 4-5 päivän päästä.
 
Mearralla kaikki hyvin

JPEG image

JPEG image