Hienoa purjehdusta, nuutunut mie histö

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Thu 26 May 2016 05:32
25.5.2016
Sijaintimme 18:41.6S 169:33.7W

 

Yöstä selvittiin vähäisillä sadekuuroilla. Tuuli on jaksanut puhaltaa suhteellisen tasaisena noin 8-9 metriä sekunnissa ja suuntana itä. Tämä tarkoittaa sitä, että Mearra Nieida on lasketellut hyvässä sivumyötäisessä kohti Nieun saarta, jonne tätä kirjoitettaessa ollaan saapumassa vähän ennen puolta yötä eli noin neljän tunnin päästä. Kalastaminen on ollut viimeiset vuorokaudet tuloksiltaan vaatimatonta. Ainoina “saaliina” voi mainita kannelta aamulla löytyneen kuolleen lentokalan sekä toisen samanmoisen, joka oli lentänyt ikkunasta sisään ja suoraan Jukan lakanoiden väliin. Onneksi se löytyi heti aamusta, nämä sintit ovat nimittäin todella pahanhajuista sukua.

Leenan ja Jaakon ollessa avustamassa & tutustumassa kaksirunkoveneen saloihin, Mearralla ahkeroinut lukumäärältään ohut miehistö on selvästi joutunut touhuamaan totuttua enemmän. Väijyvuoroja on osunut useammin ja yhteiset aamiaishetketkin ovat kutistuneet parin kolmen hengen tapahtumiksi miehistön preferoidessa nukkumista kaikissa mahdollisissa väleissä. Toivotamme lainamiehistön siis tervetulleeksi takaisin.

 

Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image

JPEG image