Dagen efter...

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 20 Aug 2016 08:52
19.8.2016
Sijaintimme 16:55.1S 145:46.9E
 
Mearran miehistö on torstaiaamun rantautumisen jälkeen viettänyt mielenkiintoista aikaa Cairnsissa. Sateisen yöpurjehduksen jälkeen keräilimme voimiamme veneen rauhassa. Vaatteet pestiin, liinavaatteet pestiin ja miehistö pestiin.
 
Lähdimme ottamaan selvää, mitä suuri kaupunki tarjoaa. Keskus tarjosi lukuisia erilaisia ravintoloita ja etnisiä elämyksiä. Päädyimme luonnollisesti syömään burgerit. Kantamiehistö nautti mukavan ravintolaillan Wishanger II –veneen Brianin ja Claudinen kanssa. Miehistön virallinen kanta on, että myös Eliittikumppaneiden ilta sujui yhtä rauhallisesti sen jälkeen, kun saimme kutsun pelaamaan juomapelejä Wishangeriin muun nuorison kanssa.
 
Perjantai aamupäivällä osalla miehistöstä esiintyi merisairauden kaltaisia oireita. Nestehukkaa, lievää pahoinvointia ja väsymystä oli liikkeellä. Ilmeisesti rankka merenkäynti otti yhä voimille. Päivä käytettiin veneen täydennyksiin ennen lauantain lähtöä kohti Lizard Islandia. Illaksi keräännyimme Wishanger-poppoon kanssa rantapuistoon grillaamaan hodareita, pihviä ja kengurua. Monissa käydyissämme paikoissa on ollut ranta- ja puistoalueilla ilmaiset grillauspuitteet, jotka lisäävät alueiden viihtyvyyttä. Suomessa varmasti osattaisiin pilata moiset yhteisön hyväksi luodut kaupunkielementit.
 
Mahtavien syöminkien jälkeen lähetimme Tanelin ja Oskun Wishangeriin edustamaan Mearraa ja Suomea NHL playstation-pelissä. Guernseyn veroparatiisin pojista ei ollut vastusta. Mielenkiintoista sinänsä että kyseinen peli löytyi vihollisveneestä, vaikka pojat eivät osanneet edes jääkiekon sääntöjä.
 
Osin jääkiekkoon liittyen on aika palata perjantain kunniaksi rahamaailman pariin jakamaan lukijoille potentiaalisesti rahanarvoisia neuvoja. Kehotammekin kaikkia lukijoita varautumaan ensi kuussa Ruotsin kruunun romahdukseen, kun jääkiekon World Cup pelataan.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image