Nuorison terveiset

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 29 Aug 2016 14:38
29.8.2016
Sijaintimme 10:56.7S 133:04.2E
 
Olemme saaneet teiltä lukijoilta viime viikkoina paljon palautetta siitä, kuinka kuivaa ja puuduttavaa, suorastaan virkamiesmäistä tekstiä, blogimme on ollut. Siksi päätimmekin, että muutamassa seuraavassa julkaisussa veneen kantahenkilökunta astuu poikkeuksellisesti syrjään kirjoitustyöstä ja annamme veneen nuorisokaartille tilaa itseilmaisulle. Ensimmäisenä kirjoitusvuoron saa heti tänään Taneli:
 
“just, eli jtn blogii pitäs rustaa äh millää jaksas. mitä täs niiku viittis kertoo no vaik et mitä jengii tääl veneel liikkuu: meitsi, karZamakeR, ‘kari (osgari), filtteri. ja sit nää puol eläköityneet skapparit ( 3kpl ).
 
viime yön oli yks miälem kiintone keissi. oltii karZaMaken kaa just yö väijys ja tsiigattii youtube videoit (iPhone 6S ltä, eli se uusin) .   no sit tuuli käänty siin eikä huomattu sitä eikä btw ees kiinnnostanu. puomi heilahti kuiteki veneen yli hervottomal vauhil ja hirvee kolina ku tavarat lenteli sisäl. oltii makerin kaa iha et WTF!!!!111!!!1! Noh mitäs sit seuraavaks tää “first officer”iks itteään tituleeraava vanha jäärä kömpii kajuustastaa ja karjuu siin meiä nokan edes et mitä *****tua tääl oikee duunataa. sanottii silel et trimmattii purjeita mitäs luulit hä. Et painus takas sarkofagiis kuorsaa muumio. joo tiedän ontuva vertaus eihä muumiot kuorsaa. mut sinne se painu takas anyways hähä hä LoL xDDD roflmao
 
Eiköhä täs ollu tarpeeX tekstii ainaki yli 200 sanaa niiq piti. Joo oli thats it en tod jaksa kirjottaa enempää. pakko mennä ZZZZZZZzzZZZZ eli goisii
 
Nägyillää”
 
 
Sellaiset terveiset tänään Tanelilta. On upea nähdä, miten Internet, sosiaalinen media ja älypuhelinten käyttö ovat rikastuttaneet kieltämme tavoin, joita vanhemmat sukupolvet eivät olisi osanneet kuvitellakaan. Huomenna nuorison kirjoitusvuoron saa Ville.
 
Vielä pikaisesti veneen kuulumisista. Purjehduksemme Govesta Darwiniin oli kevyen kelin vuoksi venymässä kolmen yön pituiseksi, mutta nyt toisen yön aikana tuulta on saatu lisää, tällä hetkellä lähes 10 m/s. Toivo elää, että vauhtia riittäisi huomispäiväksikin ja seuraava yö nukuttaisiin laituriin köytetyssä veneessä Darwinin sataman suojissa. Tämä jää nähtäväksi.
 
Leppoisaa purjehduspäivää on vietetty tänään muun muassa pokeria pelaillen ja kevyttä jumppaa harjoittaen.
 
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!