HPK...?

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 27 Mar 2017 00:30
26.3.2017
Sijainti 12:35.8N, 61:24.7W
 
Tulkoon valkeus ja valkeus tuli, tarkalleen 6.34 ja aamulenkki. Rankkaa ja hikistä. Eksyttiin vain vähän, olipa iso saari...
 
Immigration ja customs. Kapteeni selvisi vähillä, koska kärkiryhmä lobbasi kipparin prosessin etukäteen.  Siis vain kolmena kappaleena kaikki ja documentit printattuna ja silleen.
 
Niin ja sitten se päivän varsinainen substanssi; miehistöllä mopo karkasi pitkästä aikaa HPKn hurmioon. Uups. Siis Hummerin, Chickenin, Rom Punchin, GTn, Valkoviinin ja muiden mukavien yhdistelmien jälkeen siirryimme korkeampaan luovaan vaiheeseen. Ja kaikki tämä Happy Islandilla, joka on siis aidon Rastapää Charlie yrittäjän luomus. Hiekkasärkälle kaveri on rakentanut unelmaansa jo 10 vuotta, rommia, hiekkaa, lobsteria, rompunchia...Respect for local entrepreneur – 10 vuotta saarta rakennettu simpukan kuorien varaan!
Tämä oli mitä loogisin ympäristö Tico Ticon täydelliselle HPKlle, fantastista sanoisi Esa Saarinen. Alaa tuntetemattomille tiedoksi, HPK stands for Hyvä Päivä Känni. HPKta taydensi todellinen Besserwisser uhkapeli Mearran kannella, ette ehkä arvaa kuka T pärjäsi hyvin....
 
Illalliseksi nautittiin veneen keittiön loihtima jumalallinen Taco illallinen, aika bueno TicoTicon Tacotaco... high...
 
Ja kaikki tämä koettiin Union Islandin jumalaisessa laguunissa turkoosin veden hivellessä  polvia ja veneen kylkiä. Ehkä ajattelimme, että olemme etuoikeutettuja nauttiessamme tästä hetkestä. Yhtä kaikki, who cares, just enjoy!!!
 
Mearralla Nieidalla kaikki kohtuuttoman hyvin!

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image