Kolmas päivä, kolmas kala-ateria

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Fri 28 Apr 2017 22:27
29.4.2017
 
Sijainti 24:12.6N 63:13.3W
 
Kolmas päivä välillä Antigua Bermuda ja toinen (lähiruoka) kalansaalis: Tänään makrillin alalaji wahoo.
 
Aamiaistortilla-munakkaan aikana mietimme onko onni sitä, että voi sulaa rasiaan jo ennen aamiaisen päättymistä. Tuuli pysynyt edelleen sivulla, vauhti 7-8 solmussa ja lämpötila 28 asteessa. Pekka korjasi meri-makeavesijärjestelmän. Kirjojakin on ehditty lukea.
 
Miehistön roolitus selkeytynyt entisestään, tunnelma mainio ja juttujen taso toistaiseksi nousujohteinen. Ratkaisua on haettu mm. Ukrainan ja Syyrian tilanteisiin sekä Latinalaisen Amerikan koulutuspolitiikan haasteisiin. Spekulaatio seuraavista yhteisistä purjehduskohteistakin jo alkanut.
 
Suomessa viimeisetkin teekkarit lienevät jo aloittaneet wapun vieton.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin.
 
 

JPEG image