Team Napoleon revisited

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Wed 1 Mar 2017 18:01
1.3.2017
Sijainti 07:02.1S, 34:51.4W
 
TicoTicon uusi miehistö on koulunpenkillä. Turvakoulutusta. Man over board, radiokutsut ja muut temput tullevat tutuksi. Sari esittää tarkentavan kysymyksen VHF:n ja SSP radioiden käyttökohteista. Timolla tuntuu olevat taajuudet hallussa. Puosu käyttää tämän hetken hyväkseen ja paikkaa tämän blogin myötä Team Napoleonin muutaman viimeiseen blogiin tullutta bugia. Noista blogeista jäi valokuvat bittiavaruuteen. Kuvat ovat tässä: Sateita väistellen kohti Cabadeloa blogin pääkuvitus on Timon sadetanssi, Valtameripurjehduksen tunnelmissa blogissa Maarit poseeraa ruorin takana ja Jukka säälii pikkuista tonnikalaa, Perillä Cabadelossa taas näyttää miehistön Mearrapaidoissa, Maaritin, Timon ja Jukan keulakannella sekä paikallisen discoveneen, joka viritteli kylän nuorisoa karnevaalitunnelmiin.
 
Otanpa tässä vielä tilaisuuden kiittää Maarittia ja Timoa loistavasta seurasta ja taitavasta merielämästä Mearran matkassa. Hyvää kevättä sinne Suomeen!
 
Ja sitten takaisin TicoTicon tunnelmiin. Turvakoulutuksessa on edetty lääkelaukun ja ensiavun saloihin. Tumppi toteaa, että tuossapa on isoin lääkelaukku, mikä on tullut vastaan. Niin ovat nuo tullimiehetkin kommentoineet matkan varrella. Nyt on oiva kohta pitää paussi ja lähteä lounaalle.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!
 
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image

JPEG image