Väliraportti

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Fri 26 Aug 2016 10:31
26.8.2016
Sijaintimme 11:33.3S 138:55.1E
 
Yksi yö avomerta takana ja toinen edessä. Veneen arvioidun saapumisajan estimated ETA on 16 tunnin päästä ja sitten saadaan maissa kauan odotetut burgerit. Ne tulevat tarpeeseen, sillä kovan merenkäynnin vuoksi Pekan loihtima gourmet-päivällinen päätyi laidan yli kaloille. Osa dinneristä lahjoitettiin suoraan lautaselta, osa taas vatsan kautta hapoilla höystettynä.
 
Eräs miehistön jäsen otti tänään Pantteripukluhaasteen vastaan. Pukluhaasteesta tietämättömille kerrattakoon haasteen kulku askelittain:
1. Ole merisairas.
2. Ahmi Fazerin Pantterikarkkeja kilpaa muuta miehistöä vastaan.
3. Oksenna.
4. Tutki eritteesi koostumusta. Jos havaitset kokonaisia Pantterikarkkeja, joiden sokerikuorrutus ei vielä ole sulanut tunnistamattomaksi, olet suorittanut haasteen hyväksytysti.
 
Tällä kertaa haasteessa ei onnistuttu, sillä sokerikuorrutus oli sulanut ja karkeista löytyi puremajälkiä. Annettakoon kuitenkin tunnustusta hyvästä yrityksestä. Haaste ei ole helppo. Ainoa todistettu hyväksytty suoritus on Valtterin hallussa vuodelta 2001.
 
Eliittikumppanifaneille lopuksi muistutus:
Kaikilla yöpurjehduksilla (myös tänä yönä) Kumppanit päivystävät faniradiota, jossa vastailemme faneja askarruttaviin kysymyksiin. Yhteydenotot VHF-radion kautta kanavalle 16!
 
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!