Uusi nuorekas miehisto saapunut veneelle

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Sat 9 Jul 2016 05:47
8.7.2016
Sijaintimme 17:46.295S 176:46.309E
 
Hei rakkaat lukijat!
 
Mearra Nieida on jalleen elossa – veneen pohja hiottuna ja kyljet hohkavan valkoisiksi vahattuina. Veneelle on myos siirtynyt uusi vaihtomiehisto, joka onkin tassa vaiheessa hyva esitella. Ensimmaiseksi Juha, jolle Mierra Nieida on jo tuttu Atlantin ylityksesta vuosikymmen sitten. Vaihtomiehistoon liittyivat myos Juhan lapset, Tuomas ja Melina. Tuomas on arkkitehtiopiskelija, jonka intohimoihin kuuluu lainelautailu – surffilautakin tarttui veneeseen mukaan. Melina on taas tuleva Aallon yritysvastuun ja kestavan kehityksen opiskelija, joten luonnollisesti han huolehtii veneen kierratyksesta. Viimeisimpana muttei vahaisimpana on Juuso! Juuso istuu myös koulunpenkilla, kiinteistötalous paaainenaan. Kuka tietaa, missa kunnossa Mearra Nieidan kiinteistö on taman legin jalkeen...
 
Ennen yhteista kohtaamistaan Muscet Coven satamassa, miehistön jasenet valmistautuivat matkaan kukin omalla tavallaan: Parivaljakko Jukka ja Jaana huolsivat venetta, kun taas perhe Pinomaan juniorit testasivat  Fijin kuuluisia surffipaikkoja. Juha toimi surffaajien kameramiehena ja Juuso uppoutui Game of Thronesiin palmupuiden alla. He kavivat myos tutustumassa Malolon saarella kevaalla hurrikaanin kouriin joutuneeseen kylaan. Kuvassa pojat ylpeina esittelemassa leikkiautojaan!
 
Koko miehistö saatiin kasaan torstai iltana Muscet Covessa, kun kapteenimmekin saapui maataloustyot tehtyaan Suomesta. Lauantai aamulla starttaa kilpailu ja Mearra Nieidan nokka kaantyy kohti Tanna saarta Vanuatussa. Seuraavassa blogipaivityksessa saattekin lukijat kuulla hieman lisaa tulevasta ... 
 
 Mearra Nieidalla kaikki jalleen hyvin!
 
 
 

JPEG image

JPEG image

JPEG image