Sakari Kalpio premiär

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Mon 24 Oct 2016 12:09
24.10.2016
Sijaintimme 20:09.5S 57:29.4E

Nyt on Mearran miehitys taas täysilukuinen. Sakke, eli Sakari Kalpio, saapui aamulennolla juuri ennen auringon nousua. Sakke on matkassa mukana Cape Towniin saakka ja tuo uutta virtaa Mearran miehistöön. Parin tunnin aamupäikkäreiden jälkeen tuo purjehduskokari oli jo rannalla virittämässä leijasurffiaan kasaan. Narut suoraan ja menoksi! Sakke on Nooran serkku, kipparin kummipoika ja tuore oikeustieteen phuksi, joka vaihtoi ensimmäiset varsinaiset luennot ja tentit Mearran miehistöpestiin.

Ette kyllä millään arvaa, mitä teimme eilen illalla? No, ensin virittelimme Weber pallogrillin ja grillasimme maukkaat pihvit. Jälkiruoka, eli juustolautanen viriteltiin sohvapöydälle ja yleisö oli valmis illan elämykseen. F-Securen Freedome palvelun kautta elimme Vain Elämää ja viritimme Hectorin päivän eetteriin. Oij joi, kyllä oli nostalgista. Tekniset haasteet venyttivät elämystämme kolmeen tuntiin ja silti Mikko Kuustosen esitys jäi puolitiehen. Noh, bufferoinnin aikana kuuntelimme kappaleiden originaaliversioita kapteeni Pekan kännykästä. Pekallahan on koko Hectorin tuotanto niin kännyssä, Mearran tietokoneella kuin kapteenin kovalevylläkin.

Lomat on nyt lusittu ja siirrymme tänä iltana takaisin Mearraan. Huomenna viimeistelemme veneen huoltotyöt. Sakke toi mukanaan uuden tuulimittarin ja vindexin ja ne täytyy käydä mastossa laittamassa paikalleen. Samoin VHF antenni täytyy uudelleen asentaa. Kisalegi Reunionille starttaa torstaina iltapäivällä. Toivottavasti saamme kaikki veneet mukaamme lähtöviivalle starttaamaan pikataivalta (150 nm) Mauritiukselta Reunionille.

Mearra Nieidan miehistöllä kaikki hyvin!

JPEG image

JPEG image

JPEG image