Varusteet kuntoon

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Fri 13 May 2016 08:41
12.5.2016
Sijaintimme 16:43.8S 151:26.5W
 
Seuraava pidempi legi kaynnistyy lauantaina. Olemme nyt parkissa Raiatean laiturissa ja vetta sataa sen verran kuin taivaalta kerralla kykenee alas tulemaan. Laitamme venetta kuntoon. Oljya on lisatty erilaisiin moottoreihin, suodattimia on vaihdettu ja pilssi on siivottu. Keulapiikki on taas taynna pastaa ja sooseja. Huomenna haemme viela tuoreet vihannekset ja hedelmat. Sitten olemme valmiit matkaan kohti Suwarowia. Tuo paikka on niin kaukana mistaan kuin mikaan voi olla. Eika siella edes asu ketaan!
 
WARC laivue on ollut viimeiset kaksi viikkoa pirin parin pitkin Tahitin saaristoa. Tanaan koko joukko kokoontui illansuussa taalla Raiatealla. Rummut parisi ja Mearran miehisto paasi mukaan nayttamaan tahitilaisten tanssien taitonsa. Huominen menee viela varusteluissa, joten palaamme eetteriin aikaisintaan lauantai illalla,
eli sunnuntaina teidan aikaan.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!
 

JPEG image

JPEG image