Vihdoin merelle

Mearra Nieida
Pekka Salonoja
Wed 26 Apr 2017 19:21
 
Sijainti 17:39.9N 62:01.2W
 
Reipas miehistö alkoi hereillä malttamattomana jo kuuden maissa. Josko tänään pääsisi matkaan?  Jukka, Pekka ja Sakke olivat olleet Jolly Harbourin hyttysten ruokana jo 9 vuorokautta ja muutkin ihan riittävästi.  Aamiaisen ja pakollisen toimistobyrokratian jälkeen päästiin sitten matkaan vähän yhdeksän jälkeen.  Kilpauimarimme Mikko laitettiin vielä pinnan alle putsaamaan lokianturia ja sitten merelle!
 
Kahden päivän vanttien korjaustalkoista oli iloakin; maininki oli kääntynyt vastaisesta sivulle ja tuuli oli aiempaa myötäisempi.  Ensimmäiset kuusi tuntia on nyt menty mukavassa 7..10 m/s
sivumyötäisessä 7..9 solmun vauhtia.  Tällä vauhdilla legi Bermudalle hoituisi viidessä vuorokaudessa, mutta viikkoennusteessa on ikävä kyllä merkkejä plägästä.
 
Jari opetteli lounaan tekoa kuumassa pentterissä. Mies oli likomärkä hiestä, mutta tomaattivihanneskeitto oli erinomaista.  Lounaan jälkeen vanha miehistö meni ruokalevolle ja uusi ajeli Mearraa ominpäin hyvällä menestyksellä.
 
Mearra Nieidalla kaikki hyvin!

JPEG image